Reduceri mari la Lidl. Nu rata oferta

0

Cu incepere din data de 4 martie 2024, Lidl lanseaza o serie de promotii speciale pentru consumatorii din Romania. Magazinul surprinde clientii sai cu reduceri substantiale la produsele favorite ale romanilor. O gama diversificata de produse este oferita la preturi reduse, unele ajungand chiar pana la 25%. Aceasta oportunitate unica este perfecta pentru cei care doresc sa achizitioneze produse de calitate la preturi avantajoase.

Lista de oferte: carne tocata de porc si branza feliata de la Pilos, printre vedetele promotiilor
Lidl a publicat un catalog de oferte pentru data de 4 martie 2024 care include produse precum carne tocata de porc, cu o reducere de 21%. Pretul acestui produs a fost redus la doar 14,99 lei, fata de pretul initial de 18,99 lei, reprezentand astfel o economie semnificativa pentru cumparatori.

Un alt produs atractiv este branza feliata de la Pilos, redusa cu 25% la doar 14,99 lei. Astfel, cei care apreciaza produsele lactate de calitate pot beneficia de aceasta reducere si pot completa cosul de cumparaturi la un pret avantajos.

Produse iubite de romani, dar cu stocuri limitate
Lidl nu se opreste aici si prezinta clientilor si alte produse la preturi reduse, dar cu stocuri limitate. Printre acestea se numara aripioarele de pui La Provincia, disponibile la doar 1,49 lei pentru suta de grame. De asemenea, gyrosul de carne de porc si madiile preferate sunt produse ce pot fi achizitionate la preturi speciale, insa clientii sunt sfatuiti sa se grabeasca din cauza stocurilor limitate.

Un alt produs apreciat de romani inclus in promotie este salamul ardelenesc de la Camara Noastra, cu o reducere de 17%, pretul fiind de doar 13,99 lei. De asemenea, salamul Sandwich de la Pikok este redus cu 23% si poate fi achizitionat la pretul de 19,99 lei.

Carnati grill de porc -15%- costa doar 10,99 Lei
Promotiile continua la Lidl cu parizerul taranesc cu piept de pui de la Baroni, disponibil acum la un pret promotional de doar 7,49 lei. Toate aceste produse ofera clientilor posibilitatea de a economisi bani si de a se bucura de gusturi delicioase la preturi avantajoase.

Concluzie Clientii Lidl au acum oportunitatea de a profita de ofertele speciale pregatite pentru data de 4 martie 2024 si de a-si completa cosul de cumparaturi cu produse de calitate la preturi reduse. Reducerile substantiale oferite de retailerul german reprezinta un motiv in plus pentru romanii in cautare de produse proaspete si delicioase.

Pregateste-te sa profiti de ofertele irezistibile de la Lidl!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.