Victor Ciutacu, reactie incredibila dupa decizia TAS in cazul Simonei Halep: „Ca sa priceapa toti p*****…Nu este nicio victorie! Nu inseamna ca nu s-a dopat”

0

Victor Ciutacu a comentat pentru DC News dupa decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv in cazul Simonei Halep. Prezentatorul Tv spune ca sportiva s-a dopat si ceea ce s-a intamplat nu este o victorie.

Victor Ciutacu: „Da, fac parte din Romania care nu a crezut ca-i curata. Si nu cred nici acum”
„Eu nu sunt cel mai mare fan al Simonei. Da, fac parte din Romania care nu a crezut ca-i curata. Si nu cred nici acum. Pentru ea o fi o victorie ca se intoarce pe teren mai repede decat ar fi fost cazul sa expire suspendarea, dar din punct de vedere sportiv si medical nu este nicio victorie! Simonei Halep i-a fost REDUSA suspendarea pentru dopaj de la patru ani la noua luni de zile. Simona nu a fost exonerata de acuzatii, ci i-a fost redusa pedeapsa. E ca si cum la judecata de fond iti iei patru ani de puscarie cu executare, si dupa aceea, in apel, onorata instanta decide ca vei fi condamnat, dar la noua luni cu suspendare. Despre asta este vorba! Asta considera Tribunalul de Arbitraj Sportiv, nu consider eu!

Simonei Halep nu i-a fost anulata pedeapsa, ci doar redusa! Deci este pedepsita in continuare pentru dopaj, dar, dat fiind ca cele noua luni de zile au expirat, se poate intoarce oricand pe terenul de tenis. Asta nu inseamna ca nu s-a dopat! S-a dopat, dar TAS a considerat ca pedeapsa a fost prea mare si i-a mai redus din ea” a spus prezentatorul Victor Ciutacu pentru sursa citata mai sus.

De asemenea, prezentatorul Tv a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook:
„In valul asta de entuziasm national, dominat de un pupincurism vomitiv si de solidarizare in masa cu trisorul, suntem vreo 3-4 care am indraznit sa scriem adevarul. Simona Halep NU a fost achitata, ci i-a fost redusa suspendarea. Pentru DOPAJ, nu pentru orice alta incalcare a vreunui regulament. Deci, FAPTA ramane, doar ca instanta de apel a considerat-o mai putin grava decat a facut-o cea de fond.

Stiu, Mouratoglou e de vina, visul lui era sa-si autodistruga academia de produs campioni si bani pe banda rulanta, marea noastra campioana era tanara, naiva si nu avea studii de specialitate. Si, nu in ultimul rand, uitati-va la Serena cum arata, pe ea de ce au iertat-o?

Am citit amuzat si mirarile unor oameni care se presupune ca au facut macar liceul si care nu pot pricepe de ce sentinta TAS difera de cea a ITIA. Fiindca asa functioneaza dreptul, inclusiv in sport. Ca sa priceapa toti prostii, daca iei 4 ani cu executare la fond, nu te duci sa te predai din prima, ci faci apel/recurs. Unde, daca ai parte de un complet bun, iei 9 luni, tot cu executare”, a scris Victor Ciutacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.