Ce etnie are Carmen Tănase. Ce răspuns a oferit celebra actriță

0

Ce etnie are Carmen Tănase
Actrița a dezvăluit că are origini grecești, deoarece bunica sa este de origine greacă.

„Eu am sânge grec. Bunica mea dinspre mamă a venit din Grecia, în România. E născută în Grecia. Bunicul meu e neamț. Mama nu a moștenit deloc. Deci între un grec și o nemțoaică, s-a născut o româncă pură, mama!

Sângele de grecoaică și de neamț s-a transferat la mine. Cred că mai mult decât la bunica mea. Poate de aici. Nu știu dacă am inimă de țigancă. Am o inimă deschisă, am o inimă mare, tumultoasă, furioasă, cateodată, care vine din faptul că sunt cumva o corcitură. Așa cred eu, o maidaneză.

Prietenii mei îmi spun când mă văd așa revoltată și luând atitudine: „Păi tu ești așa pentru că ești grecoaică, că dacă ai fi româncă, n-ai fi așa!” Nu știu dacă e așa sau nu”, a declarat Carmen Tănase în emisiunea moderată de Denise Rifai.

Carmen Tănase și Victor Parhon au trăit o iubire ca-n filme
Fiind o persoană discretă, Carmen Tănase a păstrat viața mereu sa de familie departe de atenția publicului, ce face ca povestirile actriței să fie considerate adevărate povești pentru mulți.

Asta se datorează faptului că, conform declarației recente a lui Carmen Tănase, ea și fostul ei soț s-au căsătorit la îndemnul părinților, deoarece îşi doreau un copil. Au acceptat să se căsătorească sub presiunea presei, iar doar trei ani mai târziu, când relația lor era în pericol, au semnat divorțul de comun acord.

Cu toate că s-au despărțit și au locuit în case diferite, ei au rămas împreună împreună până când moartea i-a separat. S-au vizitat și s-au iubit ca doi adolescenți, fără constrângeri și fără reguli. Apoi, când Victor Parhon s-a îmbolnăvit de cancer pulmonar și a decedat, actrița s-a mutat din nou împreună cu el, pentru a-i fi alături.

Prezentă în emisiunea moderată de Denise Rifai, Carmen Tănase a recunoscut ce etnie are.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.