Rebeca, Minunea De 8 Ani Cu Vocea Identică A Mădălinei Manole, Cucereste Juriul Românii Au Talent

0

La doar 8 ani, Rebeca a surprins întreaga audiență și juriul emisiunii „Românii au talent” cu o interpretare memorabilă a piesei „Tu nu ai avut curaj” a Mădălinei Manole, artistă recunoscută pentru timbrul său vocal unic. Performanța tinerei a fost atât de impresionantă încât a stârnit reacții puternice din partea juraților, care au evidențiat asemănarea remarcabilă a vocii sale cu cea a Mădălinei Manole.

Pavel Bartoș, membru al juriului, a fost uimit de talentul precoce al fetiței, menționând că „cântă unu la unu și are doar 8 ani!”, în timp ce Andra, de asemenea în juriu, a remarcat moștenirea muzicală lăsată de Mădălina Manole: „Doamne, ce muzică a lăsat Mădălina Manole. Ce a lăsat în sufletele noastre!”. Dragoș Bucur a subliniat unicul timbru al Rebecăi, exprimându-și surprinderea: „Rebeca ai o voce și un timbru…deosebite este puțin spus. Este atât de neașteptat să auzi de la o fetiță ca tine… să iasă o voce ca cea pe care am auzit-o încât trebuie să recunosc că mie mi-a luat câteva secunde să îmi dau seama că e pe bune de la tine”. Andi Moisescu a completat laudele, admirând capacitatea extraordinară a Rebecăi de a evoca timbrul Mădălinei Manole: „Este absolut incredibil cum îi poate suna vocea la 8 ani. La un moment aș fi închis ochii… și chiar dacă nu era vocea Mădălinei Manole, era timbrul Mădălinei, ceea ce este absolut incredibil…Ai o față care e ca Soarele așa, pare că a răsărit Soarele când apari pe scenă”.

Despre pasiunea sa pentru muzică, Rebeca, în ciuda timidității, a mărturisit că poate cânta doar atunci când este singură, simțindu-se diferit pe scenă, unde timiditatea pare să dispară. Cu toate acestea, ea își vede viitorul în alt domeniu, declarând că dorește să devină medic oftalmolog pentru a ajuta oamenii să vadă mai bine. În ciuda acestui fapt, muzica rămâne o pasiune profundă pentru ea, mai ales după ce mama ei i-a dezvăluit legătura vocală unică cu Mădălina Manole, devenită între timp artistul său preferat.

Deși a participat doar la două concursuri până în prezent, Rebeca a obținut rezultate foarte bune, ceea ce a încurajat-o să continue pe acest drum artistic. De asemenea, Rebeca este o mare fană a emisiunii „Românii au talent”, afirmând că nu a ratat nicio ediție și că a urmărit emisiunea de când era mică, lucru care probabil i-a modelat și mai mult dorința de a urca pe scenă și de a împărtăși talentul său cu lumea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.