Oana Ciocan Rupe Tăcerea Despre Cererea În Căsătorie A Lui Jador: „Bă, Ce E Asta?”

0

Oana Ciocan, cunoscută drept “Războinica”, a dezvăluit detalii despre momentul în care Jador i-a cerut-o în căsătorie la Survivor All Stars. Cei doi au început o relație cu aproape jumătate de an înainte și s-au întâlnit inițial la vizita medicală premergătoare emisiunii de supraviețuire. Cu toate acestea, sosirea Oanei Ciocan în Republica Dominicană a coincis cu eliminarea lui Jador din competiție.

Oana Ciocan și Jador s-au cunoscut înainte de a ajunge în cadrul Survivor All Stars și acum se pregătesc să își înceapă o viață împreună. Relația lor a evoluat rapid, iar cu câteva săptămâni în urmă, artistul a făcut pasul decisiv, cerând-o în căsătorie pe frumoasa brunetă. Răspunsul acesteia nu a întârziat să apară, iar Oana Ciocan a mărturisit că dorește să își petreacă restul vieții alături de bărbatul care i-a cucerit inima.

Într-un interviu recent, Oana Ciocan a vorbit deschis despre cererea în căsătorie și relația lor, descrisă ca fiind una plină de emoții. Ea a subliniat că Jador a făcut o cerere extrem de originală și a apreciat gestul acestuia. Oana a dezvăluit că Jador i-a scris o scrisoare în care și-a exprimat profundele sentimente și a lăudat inteligența și frumusețea lui Jador.

Plecarea lui Jador din competiție a reprezentat o provocare pentru Oana, dar aceasta a promis să fie puternică pentru el și să își păstreze relația solidă și stabilă. Pe contul ei de socializare, la scurt timp după momentul cererii în căsătorie, Oana a postat câteva fotografii în care radiază de fericire într-o rochie roz cu detalii florale. Întrebându-și fanii dacă sunt pregătiți pentru un nou episod Survivor All Stars, ea a generat un val de reacții, de la felicitări până la critici și păreri divergente despre relația lor cu Jador.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.