Elevul De 15 Ani Din Târgu Mureș, Eliberat După 24 De Ore De Reținere: Poate Reveni La Școală, Iar Mama Sa Îl Consideră Nevinovat

0

Un elev în vârstă de 15 ani din Târgu Mureș, care a fost implicat în agresarea dirigintei sale, a fost eliberat după 24 de ore de reținere, după ce polițiștii au concluzionat că nu sunt necesare alte măsuri preventive în cazul său. Astfel, adolescentul are posibilitatea să se întoarcă la școală în orice moment.

Evenimentul în care elevul și-a agresat diriginta și i-a adresat insulte a provocat indignare în rândul profesorilor și elevilor. Cu toate acestea, mama băiatului susține ferm că acesta este nevinovat și că a fost reținut pe nedrept.

“Mama adolescentului a declarat: „Fiul meu nu a fost subiectul vreunei investigații. Fapta nu a fost niciodată confirmată, deoarece nu a existat nicio anchetă oficială din partea autorităților. A fost doar o presupusă acuzație, iar fiul meu a fost tratat ca și cum ar fi fost deja găsit vinovat”.

Cu toate aceste argumente, polițiștii au decis să-l elibereze pe elev, ceea ce ridică întrebări în ceea ce privește siguranța în școală, atât pentru cadrele didactice, cât și pentru ceilalți elevi. Rămâne neclar dacă vor fi luate măsuri suplimentare în legătură cu comportamentul agresiv al adolescentului sau dacă acesta va putea reveni la școală fără nicio restricție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.