Ioana Tufaru, Primele Declarații După Ce A Fost Dată Afară Din Locuința Pe Care Gigi Becali I-A Oferit-O: „Nu Se Mai Putea”

0

Ioana Tufaru a avut o viață plină de obstacole. Problemele de sănătate au împiedicat-o să lucreze, iar supraviețuirea a fost o luptă continuă. În trecut, Gigi Becali a oferit o locuință Ioanei Tufaru, însă recent a fost nevoită să se mute din acea garsonieră, deoarece proprietatea urma să fie renovată. Deși a fost o veste dificilă, Ioana Tufaru a făcut față situației și a găsit o nouă locuință pentru familia sa.

Într-un interviu acordat într-o emisiune, Ioana Tufaru a discutat despre decizia lui Gigi Becali și despre noul ei locuință. Se pare că patronul FCSB are planuri de renovare pentru blocul în care locuia familia Tufaru, ceea ce a dus la evacuarea lor. Cu toate acestea, Ioana Tufaru a subliniat că este recunoscătoare pentru ajutorul pe care i l-a acordat Gigi Becali de-a lungul timpului.

După ce a fost nevoită să părăsească garsoniera, Ioana Tufaru s-a mutat într-un apartament cu două camere, unde plătește o chirie de 1.200 de lei. Deși situația financiară este una dificilă, Ioana Tufaru se bucură că a găsit o nouă casă, mai ales că aceasta îi aduce fericire fiului ei, care acum are propria cameră și acces la un parc în apropiere.

În ciuda provocărilor, Ioana Tufaru își exprimă recunoștința pentru că a găsit un nou cămin și pentru sprijinul primit în trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.