Ce Mare S-A Făcut Maya, Fetița Lui Connect-R! Copila A Împlinit 10 Ani Și A Fost Sărbătorită În Thailanda! Familia A Mers În Formulă Completă, În Ciuda Divorțului

0

Parcă mai ieri Maya, fetița lui Connect-R și a fostei soții, Misha, era doar un bebeluș. Acum, e deja o domnișoară la cei 10 ani împliniți zilele trecute!

Iar cadoul primit de Maya a fost unul cu totul special. Celebrii ei părinți au dus-o în Thailanda, acolo unde au alintat-o cum au știut ei mai bine.

„Ziua a doua în Bangkok. E 25 și, evident, este ziua Mayei. La mulți ani, Maya. Maya face zece ani.

I-am pregătit o mică surpriză împreună cu cei de la hotel, un mini cake, ca să putem să marcăm ziua ei în Thailanda. Ea e e puțin surprinsă, chiar dacă nu arată. E chiar veselă, noi i-am cântat „La mulți ani!” (…)

La mulți ani, iubirea mea. Te iubește tati și mami. A și suflat în lumânare, și-a pus și o dorință și ziua continuă cu un periplu în Bangkok”, povestea Connect-R zilele trecute, într-un videoclip postat pe TikTok.

În clipurile postate de artist se vede nu doar Maya, toată numai un zâmbet, ci și fosta soție a artistului, Misha. Deși sunt divorțați de ani buni, de dragul copilei lor, aceștia merg inclusiv în vacanțe împreună.

Connect-R și Misha, mereu în vacanțe împreună
Dacă acum au ales Thailanda, în urmă cu câteva luni au fost, tot în formula de 3, în Franța, artistul mărturisind că a fost una dintre dorințele fetei lui să vadă Parisul și să meargă la Disney.

Totodată, și bulevardul Champs-Élysées a fost o atracție în sine, cântărețul comparându-l cu Bulevardul Magheru al anilor ’90.

”Da, în sfârșit vacanță. După un an de muncă, am reușit să ne luăm o vacanță lungă de trei zile la Paris, bucuroși că o să vedem Bulevardul Magheru încapsulat în timp. Vorbesc de Bulevardul Magheru al anilor ’90, Champs-Élysées, și o să vedem, bineînțeles, și Disney”, spunea Connect-R, pe TikTok, la finele anului trecut.

Cu toate că au divorțat de ani buni, Connect-R și Misha petrec în continuare vacanțele împreună. S-au separat, dar preferă să fie alături unul de celălalt în timpul liber, făcând numeroase activități în care este și fiica lor împlicată. Cântărețul a povestit că ei se simt bine, au aceleași preferințe și au rămas în relații apropiate, de dragul micuței lor. Fetiță care le calcă pe urme, ea făcându-și deja debutul pe marile ecrane, în urmă cu câteva luni.

Nici Connect-R și nici Misha nu și-a refăcut viața după ce au divorțat. Artistul a mărturisit, în repetate rânduri că și-ar dori să se împace și să dea trecutul uitării, deoarece el s-a schimbat foarte mult față de cmomentul în care era căsătorit cu Misha.

Unde a greșit Connect-R în căsnicia cu Misha
Connect-R a spus recent unde a greșit în căsnicia cu Misha. Artistul nu s-a putut adapta „regulilor” familiei, spune el.

Connect-R este conștient de faptul că a greșit foarte mult în mariajul cu Misha, iar din cauza greșelilor lui s-a ajuns la separare.

Connect-R a mărturisit că nu s-a putut adapta schimbărilor prin care a fost nevoit să treacă după ce s-a mutat cu Misha, respectiv după ce vedeta l-a facut tată. Cântărețul a fost nevoit să se maturizeze dintr-o dată, să își dea seama că nu mai locuiește cu mama sa, ci cu cea care i-a devenit soție, amândoi având, astfel, îndatoriri.

Artistul consideră că a greșit foarte mult deoarece nu a știut să fie trup și suflet alături de soția lui.

„Eu nu m-am putut adapta! Însemna să înțelegi că în casă nu mai ești cu mama ta, care strânge după tine. O femeie care la 21 de ani naște și face niște sacrificii, renunță la cariera ei, în afară de faptul că stă cu un copil și nu s-a născut părinte, a devenit atunci, tu vii și arunci tot.

Când îți faci o familie trebuie să fii ori un super creier, să știi să împarți ambele lucruri, ori să mai renunți la ce înseamnă cariera ta. Ori eu…”, a mărturisit cântărețul în podcastul „La Tocii”.

Ce nu spune Connect-R este că și-a înșelat soția, nu doar o dată, acesta fiind adevăratul motiv al divorțului, recunoscut de amândoi și foarte regretat de artist, care, între timp, s-a apropiat și de Divinitate.

Connect-R și Misha s-au căsătorit în 2014, iar doi ani mai târziu au decis să se despartă în mare secret.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.