Dezastru Pentru Zanni La Survivor All Stars! A Fost “Lucrat” Chiar De Colegii Lui

0

Parcă ghinioanele nu se mai opresc pentru Zanni în competiția Survivor All Stars 2024! După ce a fost martor la eliminarea iubitei sale, Ana Porgras, din competiție, liderul neoficial al taberei roșii s-a confruntat cu noi probleme chiar din partea colegilor săi. Ce s-a întâmplat cu Zanni în această săptămână?

Pe 28 martie 2024, o altă săptămână palpitantă din show-ul fenomen de la Pro TV și-a încheiat cursa, iar clasamentul concurenților a fost făcut public. În mijlocul Republicii Dominicane, competiția ajunge la un punct crucial, cu întrebarea fierbinte pe buzele tuturor: cine va fi câștigătorul Survivor All Stars? Cu cei mai buni concurenți din edițiile anterioare, selecția de top face bătălia pentru marele premiu tot mai strânsă.

Dezastru pentru Zanni la Survivor All Stars! A fost pus în dificultate chiar de colegii săi
Cu toate că Zanni a fost considerat unul dintre favoriții pentru titlul de câștigător al Survivor All Stars, pare că acesta a fost pus în dificultate de propriii colegi. Liderul neoficial al taberei roșii s-a trezit într-o situație critică. După ce a fost martor la eliminarea iubitei sale din competiție, Zanni se confruntă cu o nouă provocare.

În ultimul clasament actualizat, care ia în calcul numărul de jocuri câștigate în cele 11 săptămâni de concurs, Zanni nu doar că nu se află pe primul loc, dar nu se regăsește nici măcar pe podium.

Practic, fostul campion al sezonului 2 al emisiunii „Survivor România” ocupă doar jumătatea superioară a clasamentului, pe locul 6, sub cei doi colegi Faimoși ale căror eliminări le-a anticipat: Andrei Ciobanu și Ana Pal.

În prezent, Ștefania Ștefan se află pe prima poziție, dominând autoritar clasamentul concurenților cei mai eficienți la All Stars – fiind favorita pentru câștigarea marelui premiu de 100.000 de euro. “Războinica” a participat la 51 de meciuri – din care a câștigat 43 și a suferit 8 înfrângeri, având o eficiență de 84,31%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.