Alessia, fiica lui CRBL, calcă pe urmele tatălui său

0

CRBL și soția lui, Elena, au anunțat că se despart după 16 ani de căsnicie. Cu toate astea, cei doi continuă să-și concentreze atenția asupra fiicei lor, Alessia. La aproape 14 ani, tânăra este pregătită să calce pe urmele tatălui său atunci când vine vorba despre drumul profesional, după cum ne-a dezvăluit artistul, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Alessia, fiica lui CRBL, este atrasă de muzică
Alessia este preocupată de școală, însă și de anumite pasiuni, dansul și muzica. Fiica lui CRBL s-a transformat într-o adevărată domnișoară și este pregătită să se implice în domeniul care l-a făcut pe tatăl ei faimos. Astfel, artistul își dorește ca, la un moment dat, să fie manager pentru copilul său pentru a-i ghida pașii:

“Alessia este bine, cu școala! Ne pregătim ca în vară să ne luăm buletinul! Trec anii și trec frumos, pe de o parte! Pe de altă parte, nu știu când au trecut atât de repede! Eu o știu mai mică, prin parc, când ne jucam frumos! Se pregătește să se apropie de muzică!

Îi place foarte mult și s-a decis, vrea să facă asta cu toată ființa ei, dans și muzică! Eu sunt aici să o ajut cel puțin ca manager! La un moment dat trebuie să aibă cineva grijă de ea! O să trebuiască să fiu și managerul ei! Și Elena, evident! Trebuie să fim acolo, în spate! Doar că o să vedem! Școală mai întâi și apoi pasiunile! Așa m-a învățat și pe mine mama!”

Ce a dezvăluit despre fiica lui, Alessia
În timp ce Elena nu își dorește expunerea publică, fiica lor, Alessia, nu are vreo problemă cu acest lucru. Cât despre faptul că CRBL deja este cunoscut în industria artistică, acesta a punctat că este posibil ca tânăra să se confrunte cu presiunea din partea fanilor, însă este sigur că ea o să gestioneze totul foarte bine, fiind deja matură pentru vârsta ei:

“Ea este OK cu asta! (n.r. să apară în fața publicului) Este perfecționistă, dacă nu îi iese cum trebuie parcă nu vrea să apară că nu este bine, ce zice lumea? Încă este micuță și trece prin etapele acestea. Dar o punem pe scenă și gata! O să fie la un moment dat niște hop-uri atât din partea oamenilor binevoitori, cât și din partea celor răuvoitori!

Aștept să văd cum o să administreze ea treaba aceasta. Este matură, inteligentă, îi merge mintea! Seamănă cu tatăl ei din multe puncte de vedere. Este frumoasă ca mama ei, nu am ce zice! Cred că o să se descurce. Dacă nu o să se descurce o să își ia lecțiile și o să învețe!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.