Pensionară de 82 de ani, prinsă furând o pâine și un parizer dintr-un supermarket. Cum a reacționat patronul

0

O pensionară din Italia a avut parte de o întâmplare, pe care nu o va uita niciodată. Femeia a fost prinsă în timp ce fura câteva produse alimentare dintr-un supermarket, iar patronul a avut o reacție de-a dreptul neașteptată.

Furturile din magazine au devenit din ce în ce mai dese, iar patronii nu mai știu ce să facă pentru a preveni astfel de ilegalități. În Italia, cazul unei pensionare de 82 de ani, care a încercat să plece din magazin cu un parizer și o pâine, i-a făcut pe mulți să se gândească la bătrânii care nu au posibilitatea de a-și achiziționa mâncarea.

Pensionară de 82 de ani, prinsă furând dintr-un supermarket
Întregul incident a avut loc, recent, în localitatea Ferentino din Italia. O femeie de 82 de ani a fost prinsă de angajații unui supermarket în timp ce încerca să sustragă mai multe produse alimentare, fără să le plătească. Patronul magazinului a venit imediat la fața locului și a discutat cu femeia, lăsând-o, însă, să plece acasă.

Bătrâna de 82 de ani i-a mărturisit bărbatului că pensia pe care o primește în fiecare lună este mult prea mică, motiv pentru care nu are suficienți bani pentru a-și asigura traiul de zi cu zi. Facturile din ultima perioadă și prețurile uriașe au făcut-o să recurgă la un asemenea gest nebunesc.

În momentul în care patronul a dorit să cheme poliția, bătrâna l-a implorat să nu facă asta, deoarece nu își dorea ca nepoții săi să afle de acest incident. Emoționat până la lacrimi de povestea femeii, patronul nu numai că i-a permis să plece acasă, ci, i-a oferit în dar și toate produsele pe care încerca să le fure.

„Putea fi mama mea, nu puteam să fac altfel. Nu vreau niciun merit pentru ceea ce am făcut, în viață am făcut multe sacrificii, iar, în fața dificultăților oamenilor nu pot să-mi întorc privirea. Pentru mine, câțiva euro nu schimbă nimic”, a explicat patronul supermarketului.

Ce a pățit o pensionară din Iași care a vrut să economisească banii la BCR
Valeria Filon, o pensionară din Iași, este nemulțumită de faptul că nu a primit prima de stat de la BCR. Femeia acuză faptul că a fost păcălită ca să economisească banii la această bancă

„Acolo era angajată o rudă care nu mi-a propus depozitare, ci altă formă de economisire. I-am zis că am încredere și am semnat contractul. Acolo era specificat faptul că primesc o primă de stat, dacă depun lunar o anumită sumă, timp de 5 ani. Am făcut întocmai. Când a venit momentul să primesc prima de stat, adică 5.000 de lei, mi s-a spus că am peste 65 de ani și nu mă încadrez. Îmi venea să râd. Când am semnat contractul aveam 76 de ani! De ce nu mi-au spus că nu am dreptul să primesc acea primă de stat din cauza vârstei? Adică aveam 76 de ani când am semnat contractul și scria acest lucru în contract. Sunt convinsă că nu o să-i mai recuperez (n.r. –banii), dar măcar să știe și alții, când merg la bancă, ce pot să pățească”, susține Valeria Filon, pensionară din Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.