COPACUL zodiei tale. Vezi ce spune el despre destinul tău.

0

Afla care este copacul zodiei tale:

Ianuarie – Mar

Potrivit mitologiei celtice, oamenii nascuti in ianuarie sunt protejati de Mar. Aceste persoane sunt carismatice si mereu cu zambetul pe buze, iar scopul lor in viata este sa isi gaseasca echilibrul. Principiile persoanelor ocrotite de Mar sunt de neclintit.

Februarie – Stejar

Acest arbore falnic si raspandit in toate colturile lumii, ofera persoanelor nascute sub protectia lui viziune extinsa asupra vietii si o doza generoasa de optimism. In plus, nativii ocrotiti de Stejar au o imaginatie debordanta si sunt capabili sa schimbe lumea in bine.

Martie – Salcie

Persoanele ocrotite de acest copac stiu sa iasa intotdeauna in evidenta si se bucura mereu de compania prietenilor. In acelasi timp, aceste persoane au o toleranta zero fata de compromisuri.

Aprilie – Mesteacan

Nativii nascuti in luna aprilie sunt protejati de Mesteacan, arbore ce le transmite o precautie aparte, o gandire anticipativa si multa ambitie. Aceste persoane cred cu adevarat in visurile lor, si nu renunta pana ce nu si le implinesc.

Mai – Maslin

Cu toate ca nu sunt mereu increzatoare in fortele proprii, persoanele protejate de Maslin dau intotdeauna dovada de curaj. De asemenea, luarea deciziilor poate fi dificila, insa arta manipularii nu reprezinta un secret in cazul lor.

Iunie – Fag

Cei care primesc protectia Fagului sunt persoane vulnerabile, extrem de sensibile si nu sunt rezistente la critica. Menirea lor in viata este sa isi invinga temerile.

Iulie – Alun

Alunul este arborele care transmite receptivitate la nou, inteligenta si simt pragmatic. Alunul ii ajuta pe cei nascuti in luna iulie sa ajunga modele de urmat pentru cei din jur, dar sa aiba si o atentie special fata de propria persoana.

August – Brad

La fel ca arborele care ii reprezinta, nativii nascuti in luna august sunt puternici si se adapteaza usor in orice conditii. Aceste persoane sunt impulsive si, totodata, rationale, ceea ce le aduce aprecierea celor din jur. Pentru a se simti cu adevarat impliniti, acesti nativi au nevoie de sustinerea celor dragi.

Septembrie – Pin

Prietenoase si empatice din fire, persoanele protejate de Pin sunt private cu admiratii de catre toti cei din jurul lor. Sunt diplomati asa ca menirea lor in viata este sa medieze conflictele si sa impace oamenii.

Octombrie – Artar

Artarul insufla celor nascuti in luna octombrie o latura artistica puternica si o slabiciune aparte pentru tot ce este estetic, frumos si admirabil. In acelasi timp, aceste persoane sunt emotive, insa disimuleaza perfect indiferenta.

Noiembrie – Castan

Persoanele nascute in luna noiembrie au drept corespondent Castanul, un arbore care le insufla o putere aparte de a-si ordona prioritatile. De asemenea, cei ocrotiti de Castan sunt curiosi, indragostiti de calatorii, impulsivi si foarte sinceri.

Decembrie – Smochin

Smochinul este intotdeauna un copac frumos de privit si inconjurat de multa vegetatie. Cei care se afla sub protectia lor stiu sa se faca placuti si au un simt al umorului bine dezvoltat. In acelasi timp, aceste persoane sunt indecise si iau uneori decizii pripite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.