Sarah Prodan Și-A Uimit Fanii Cu Noul Look. Iată Cat De Frumoasă Este Acum Fiica Anamariei Prodan

0

Sarah, fiica Anamariei Prodan, a surprins pe toată lumea cu o schimbare de look proaspătă. Tânăra a decis să renunțe la părul blond în favoarea unei nuanțe mai naturale, de șaten închis.

Anamaria Prodan, o figură remarcabilă în România, atrage atenția a peste 1 milion de oameni pe rețelele sociale. Cunoscută pentru cariera sa impresionantă în fotbal, precum și pentru familia sa minunată, Prodan este mamă a trei copii: Sarah, Rebecca și Laurențiu Reghecampf Jr., sau „Bebeto”.

Sarah, cea mai apropiată de personalitatea mamei sale, și-a construit propria comunitate pe rețelele de socializare, unde este apreciată și urmărită cu atenție. Recent, ea și-a prezentat noul look, cu păr șaten, stârnind reacții pozitive în mediul online.

Oamenii au lăudat-o în secțiunea de comentarii pentru schimbare: „Cât de bine îți stă!” // „Mult mai bine decât blond” // „Ești superbă!” // „Semeni cu Megan Fox”, „Nu te-am recunoscut!”

Sarah Prodan a clarificat și speculațiile privind intervențiile estetice: „Nu am nicio intervenție, de niciun fel! Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Arăt perfect. Este vorba de genă.”

În ceea ce privește viața sa personală, Sarah a mărturisit că este fericită să fie singură în acest moment: „Nu mai am prieten! Sunt dezamăgită de ultima mea relație. Sunt single acum și sunt fericită așa singură.”

Sarah Prodan a rămas alături de mama ei chiar și după divorț. Tânăra recunoaște că viața lor s-a schimbat odată cu plecarea lui Laurențiu Reghecampf.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.