Dragoș Bucur, dezvăluiri despre cea mai mare greșeală din copilărie. Ce sfat le-a dat celor trei copii

0

Îndrăgitul actor Dragoș Bucur a deschis recent o discuție sinceră despre cea mai mare greșeală din copilărie și despre modul în care aceasta l-a marcat, având în vedere rolul său de părinte grijuliu. În cadrul unui podcast moderat de Mihai Bobonete, în vârstă de 45 de ani, vedeta a împărtășit o întâmplare din adolescența sa care l-a determinat să aibă discuții deschise cu copiii săi, în special cu fiica sa adolescentă, Sofia, despre pericolele consumului de alcool, țigări și droguri.

Actorul a dezvăluit că la vârsta de 17 ani s-a îmbătat atât de tare încât a ajuns să se plimbe pe marginea unei terase la unul dintre cele mai înalte hoteluri din Jupiter, la 14 etaje, în miez de noapte. Experiența sa extrem de periculoasă l-a făcut să conștientizeze gravitatea efectelor consumului excesiv de alcool și să-și schimbe comportamentul. Această poveste personală a servit drept exemplu viu pentru a-i sensibiliza pe copiii săi cu privire la riscurile implicate în astfel de comportamente.

În ceea ce privește educația și dezvoltarea copiilor săi, Dragoș Bucur și soția sa, Dana Nălbaru, sunt implicați și dedicați. Cei doi au trei copii, Sofia, Roxana și Kadri, iar la un moment dat au optat pentru homeschooling pentru a le oferi o educație personalizată și adaptată nevoilor fiecăruia. Actorul a subliniat că nu dorește să le impună copiilor săi anumite direcții în viață, ci își dorește să-i sprijine în descoperirea și urmărirea drumului care îi va face fericiți.

Cu toate acestea, în funcție de personalitatea fiecăruia, Dragoș Bucur și-a exprimat încrederea în alegerile pe care le vor face cei trei copii în viitor. Potrivit actorului, Sofia va explora lumea călătorind cu camper-ul, Kadri va fi implicat în domeniul matematicii și al științelor, în timp ce Roxana își va dedica pasiunea pentru dans și pentru scenă. Aceste proiecții reflectă încrederea și sprijinul pe care actorul și soția sa îl oferă copiilor lor în căutarea propriilor lor pasiuni și interese.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.