Drama nestiuta a lui Nicu Covaci. Liderul trupei Phoenix si-a pierdut mama intr-un mod cutremurator

0

Pe Nicu Covaci, fondatorul şi liderul trupei Pheonix, il stie toata lumea, insa putini stiu prin ce drama a trecut celebrul artist. Liderul trupei Phoenix si-a pierdut mama intr-un mod cutremurator. Femeia, in varsta atunci de 72 de ani, a fost ucisa cu sange rece in propria locuinta.

Oribila crima s-a petrecut in anul 1992, cand doi indivizi au dat buzna peste mama cantaretului si au injunghiat-o cu 25 de lovituri de cutit. Dupa ce au comis fapta, cei doi indivizi i-au incendiat locuinta femeii, in speranta ca isi vor sterge urmele. Nicu Covaci a facut dezvaluiri terifiante si spune ca nici acum nu isi poate reveni din soc.

„A fost taiata in bucaţi şi i s-a dat foc. Mi-a spus capitanul Poliţiei ca eu sunt vizat. A ars jumatate din casa. In pupitre am gasit marci, bani. Nu au furat nimic. A doua zi dupa inmormantare, am scos-o din mormant, am ars-o şi o am acasa, in Spania, intr-un vas de argint”, a marturisit liderul trupei Phoenix.

Cei care au ucis-o pe mama lui Nicu Covaci se bucura acum de libertate.

Dupa ce au stat in spatele gratiilor 15 ani, cei doi nu au vrut sa ii transmita nimic artistului.

Potrivit presei, la eliberare, unul dintre ei a declarat ca regreta doar ca a stat in spatele gratiilor.

Liderul formaţiei Phoenix, Nicu Covaci a suferit la finalul lunii martie o operatie pe creier la Spitalul Judetean din Timisoara. Acum se afla in faza de recuperare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.