După Atâtea Greutăți, Mihai Nesu Primește O Veste Măgulitoare. După 11 Ani, El Decide Să Renunțe…

0

Mihai Nesu continuă să fie o sursă de inspirație și admirație pentru mulți oameni, grație curajului și forței sale interioare, manifestate prin reușita de a renunța la scaunul cu rotile, după accidentarea gravă care l-a lăsat paralizat acum șapte ani. Pe pagina dedicată lui de pe rețeaua de socializare Facebook, o imagine recentă cu fostul fotbalist fără scaunul cu rotile a stârnit sute de aprecieri și reacții pozitive din partea comunității online.

Evenimentul tragic care a schimbat cursul vieții lui Mihai Nesu a fost accidentarea gravă suferită în timpul unui antrenament al echipei FC Utrecht. Această întâmplare tragică l-a lăsat paralizat și a provocat o transformare radicală în viața sa. A trecut prin momente extrem de dificile, fiind nevoit să facă față singur situațiilor grele, cum ar fi despărțirea de soție și pierderea părinților. Cu toate acestea, Nesu a demonstrat o forță de caracter impresionantă și o determinare de neclintit, refuzând să cedeze în fața adversităților și continuând să lupte pentru însănătoșirea sa și pentru a-și reconstrui viața.

Renunțarea lui Mihai Nesu la scaunul cu rotile reprezintă un moment de referință în parcursul său de recuperare și o dovadă elocventă a voinței sale de fier de a depăși obstacolele și de a-și redobândi independența. Gestul său este un exemplu remarcabil de putere interioară și reziliență pentru toți cei care se confruntă cu provocări și dificultăți în viață.

Imaginea recentă postată pe pagina de Facebook intitulată “Uniti pentru Mihai”, dedicată lui Mihai Nesu, a adunat numeroase reacții pozitive și încurajări din partea susținătorilor și a celor care apreciază curajul și hotărârea sa. Această reacție favorabilă arată că, cu sprijinul adecvat și cu determinare, chiar și cele mai mari provocări pot fi depășite, iar oamenii pot atinge stări de bine și împlinire personală.

Mihai Nesu rămâne un exemplu inspirațional de luptător și un adevărat erou al vieții, care ne amintește că putem înfrunta și depăși orice obstacol cu hotărâre și perseverență. Exemplul său arată că, cu voință și determinare, suntem în stare să depășim limitele și să triumfăm în fața oricărei situații dificile pe care o întâlnim în viață.

Concret, Neșu, care în România s-a consacrat la Steaua, acum FCSB, primește lunar o pensie în valoare de 100 de euro, dar și o pensie de însoțitor în valoare de 300 de euro din partea României, în timp ce din Olanda este remunerat lunar cu câte 3000 de euro.

„Din păcate, când m-am întors în țară din Olanda, am zis ca să pot să rezist să fiu bine la mine în țară trebuie să încerc să nu văd prea mult lucrurile care nu-s bune și dacă le văd să încerc să le schimb eu și să nu mă afecteze.

Dar e adevărat că asta e realitatea. Practic majoritatea persoanelor cu dizabilități, dacă n-au condiții financiare bune, e foarte greu să trăiască”, s-a confesat Neșu, într-un interviu acordat la finalul anului trecut pentru Antena 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.