Monica Tatoiu Bea Şi Fumează Zilnic În Postul Paştelui: “N-Am Ţinut Post Normal Niciodată. Nici La Spovedanie Nu Am Fost”

0

Monica Tatoiu, mereu deschisă și transparentă cu privire la viața sa, a vorbit sincer despre obiceiurile sale și despre relația cu spiritualitatea. Cu toate că se află în Postul Paștelui, vedeta recunoaște că nu poate renunța la plăcerile sale zilnice, precum fumatul și consumul de șampanie.

În plus, Monica Tatoiu dezvăluie că nu a mers niciodată la spovedanie în biserică, preferând să-și expună public gândurile și trăirile, inclusiv la televizor.

Ea refuză să meargă la cimitirul unde își odihnește mama, având o aversiune față de bisericile în care consideră că “a intrat Diavolul”.

În vârstă de 68 de ani, Monica Tatoiu, o femeie de afaceri de succes, a avut o viață zbuciumată și acum se bucură de o avere impresionantă. Chiar dacă a trecut printr-o intervenție chirurgicală la ambele picioare, femeia spune că se simte bine și planifică să se întoarcă la scufundări în curând.

În ciuda tuturor experiențelor sale, inclusiv lupta cu cancerul și stresul, Monica Tatoiu este hotărâtă să-și trăiască viața după propriile reguli. Ea a decis să-și facă testamentul, lăsându-și averea fiului său și cerând să fie incinerată după moartea sa.

Deși este creștin ortodoxă, Monica Tatoiu are o relație complexă cu biserica instituționalizată, exprimându-și neîncrederea în aceasta. Ea consideră că suferința are un rol purificator și că este important să renunțăm la plăcerile temporare pentru a ne apropia de Dumnezeu.

Cu toate acestea, Monica Tatoiu vorbește cu respect despre credința sa și despre învățăturile primite de la mama sa cu privire la iubire și moralitate. Ea subliniază că Dumnezeu este același pentru toți, indiferent de religie, și că dragostea este esențială în relațiile noastre.

În timp ce exprimă unele critici față de declinul spiritual al societății moderne, Monica Tatoiu subliniază importanța ecumenismului și a respectului reciproc între diferitele credințe și tradiții religioase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.