Vestea momentului în showbiz! Diana Matei a vorbit despre problemele din căsnicia cu Marian Cleante

0

Diana Matei, partenera de viață și colega de scenă a lui Marian Cleante, a dezvăluit prin ce provocări a trecut în căsnicia ei de 20 de ani.

Diana Matei a dezvăluit că, ca în orice relație, a trecut prin momente dificile. Totuși, căsnicia lor a reușit să treacă peste toate problemele și să rămână de neatins.

„În momentele în care suntem de acord și totul este perfect, mă simt minunat. Dar, de obicei, există momente de dispută, deoarece nu avem motive reale de conflict, decât cele legate de profesie. Nu este mereu ușor, dar este un mariaj de succes. Suntem două personalități puternice, dar cu un respect imens unul față de celălalt și cu o considerație pentru tot ceea ce reprezentăm și am investit în celălalt”, a declarat Diana Matei într-un interviu pentru Wowbiz.ro.

Una dintre cele mai dificile perioade pentru Diana Matei a fost în 2022, când s-a confruntat cu o perioadă foarte stresantă din punct de vedere profesional, dar și cu pierderea mamei sale.

“A fost un an foarte greu, care m-a solicitat la maximum. Am încercat să nu îmi arăt slăbiciunile și să nu plâng prea mult, pentru că eram mereu ocupată cu proiectele mele profesionale. Cu toate acestea, acest an a fost marcat de suferință și am avut nevoie de timp pentru mine, pentru familia mea și pentru a-mi consola copilul care a resimțit absența mea în acele momente,” a spus Diana Matei.

Artista a spus că, în cele din urmă, a găsit puterea să meargă mai departe și să fie mai puternică ca oricând.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.