Neti Sandu Horoscopul zilei de 9 mai 2024. Zi reușită cu vești bune pentru unii nativi

0

Neti Sandu Horoscopul zilei de 9 mai 2024. Zi reușită cu vești bune pentru unii nativi.

Berbec

Provocări, la tot pasul! Poate începeți lucruri noi care să vă dea prilejul să vă străduiți pe firmament și să vă bucurați de câștiguri.

E o schimbare de macaz la voi, poate v-ați îndreptat spre alt job și o să vă canalizați toate eforturile acolo.

Taur

Apar neprevăzute care vă pot catapulta în carieră, pe scena socială, și o să faceți lucruri noi de care să fiți încântați, căci vă aflați într-un vârf de formă.

Încep să erodeze niște probleme de sănătate și dacă nu le luați în serios, o să vă treziți cu surprize neplăcute. Fiiți precauți.

Horoscop 9 mai 2024 – Gemeni

Întrevedere cu cineva care vrea să reluați o negociere ca să puteți lucra împreună, că v-ați dat acordul de principiu și trebuie să spuneți dacă vreți și să semnați contractul.

Vă caută cineva care vine cu vești bune și o să vă dea idei să faceți ceva nou pentru sufletul vostru.

Rac

Aveți ce arăta lumii, munca voastră o să primească recunoaștere din partea celor cărora le se adresează și o să puteți tinde cât mai sus.

O revenire la vremuri mai bune în sfera sentimentală și se poate să fi ajuns la maturitate relația de cuplu și să vă căsătoriți.

Horoscop 9 mai 2024 – Leu

Pregătiți o plecare în vacanță, poate fi și la vară, dar o fi o promoție, oți fi găsit un grup cu care să mergeți și cu care știți că o să vă simțiți bine.

Poate dați concurs pentru o funcție și aveți toate șansele să-l câștigați, așa cum la fel de bine se poate să fiți numiți direct pe postul respectiv.

Horoscop 9 mai 2024 – Fecioară

Parc-ar avea de unde să vă intre niște bani și o să-i puneți deoparte să mai ieșiți în weekend pe undeva, să vă bucurați de peisaje.

O să vă bucurați de prezența cuiva care v-arată că nu v-a uitat, că vă iubește și că ați putea să vă continuați viața împreună.

Horoscop 9 mai 2024 – Balanță

O să vă asigurați că nu mai aveți restanțe ca să vă puteți lua un împrumut bancar, să vă rezolvați problemele casei, ale familiei, să vă puneti la adăpost din punct de vedere financiar.

Se așteaptă un răspuns de la voi și o să vă bucurați de o bună colaborare cu niște oameni de încredere dacă vă dați acordul.

Horoscop 9 mai 2024 – Scorpion

O să interacționați cu mai multe persoane cărora le sunt diverse treburi de rezolvat și o să vă gestionați în așa fel timpul încât să vă ajungă pentru toate solicitările.

Vi se dau, probabil, niște bani în plus de la serviciu, poate fi un supliment salarial și o să fie o bună completare pentru ce aveți voi de cumpărat în perioada asta.

Horoscop 9 mai 2024 – Săgetător

E cineva care vă așteaptă să lucrați împreună ca să vă faceți cunoscute niște aptitudini și să atacați un proiect de anvergură și care să vă aducă bani.

O persoană nouă aparută în peisaj vrea să ieșiți împreună ca să vedeti dacă vă simțiți bine în cuplu.

Horoscop 9 mai 2024 – Capricorn

O să mai luați una, alta prin casă și o să vă limitați banii ca să vă ajungă și pentru weekend să ieșiți în plimbare la munte sau la malul mării.

Vi se face curte să intrați într-o combinație partenerială de afaceri și dacă aveți ceva timp disponibil, vă dați acceptul.

Horoscop 9 mai 2024 – Vărsător

Sunt chestiuni urgente de rezolvat, acte de parafat și o să vă descurcați în timp-record – cu toate că o să vă ocupați și de treburile curente.

Se poate să luați o decizie, de comun acord cu familia, în privința locuinței – dacă să vă luați alta, mai spațioasă.

Horoscop 9 mai 2024 – Pești

Se adună bani din mai multe surse și o să vă bucurați de o lejeritate în mișcare și o să vă puteți plimba în weekend, să plecați într-un concediu.

Se poate să faceți o investiție care să vă cam lase fără bani la început, după care or să intre banii la care ați visat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.