Iubitul a condus-o la moarte pe o tânără de 17 ani! Băiatul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe un drum din județul Timiș

0

Accidentul a avut loc în județul Timiș. Tânăra de 17 ani se afla în mașina condusă de un prieten de 19 ani, care obținuse permisul de conducere doar cu patru zile înainte. Evenimentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni pe DN 59A, lângă localitatea Beregsău Mare.

O tânără de 17 ani a murit în urma unui accident produs în județul Timiș

Potrivit informațiilor furnizate de Poliția Timiș, tânărul șofer, în vârstă de 19 ani, se afla la volanul unui autoturism pe drumul menționat, dinspre Timișoara, când a pierdut controlul într-o curbă și s-a răsturnat în afara carosabilului. Pasagera din dreapta, o adolescentă de 17 ani, a suferit răni mortale în urma impactului.

,,Ajunși la fața locului am găsit două victime, una conștientă, cealaltă inconștientă. Am asigurat măsurile de prim ajutor, măsuri de PSI pe linia stingerii incendiilor.

Între timp, doctorul de pe ambulanță a declarat victima inconștientă, o fată, decedată. La sosirea echipajului persoana conștientă era înafara mașinii, la fel și persoana inconștientă. Din dinamica accidentului acestea au fost aruncate înafara autoturismului.

Intervenția a fost una dificilă din cauza faptului că mașina a fost distrusă în proporție de 70%, iar accesul la baterie, pentru a îndepărta pericolul de incendiu s-a făcut foarte greu, mașina având bateria în spate, în portbagaj,” a declarat Vasile Mânzat, plutonier ajutant șef ISU Timiș, potrivit paginadetimis.ro.

Tânărul primise maşina cadou în urmă cu câteva zile.

Tânărul șofer, care tocmai obținuse permisul de conducere cu câteva zile înainte de accident, se afla la volanul unei mașini pe care o primise cadou de la mama sa doar cu o zi înainte de tragedie.

Poliția Timiș a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în urma accidentului, iar ancheta continuă pentru a stabili toate circumstanțele și cauzele exacte ale tragediei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.