Alina Bădic horoscop pentru săptămâna 19 – 26 mai 2024. O perioadă cu schimbări pentru zodii

0

Alina Bădic a făcut previziunile pentru perioada 19-26 mai 2024. Se prevede o perioadă cu schimbări pentru zodii. Își vor ieși din zona de confort și se vor cunoaște mai bine.

Previziunile astrologului Alina Bădic pentru fiecare zodie

BERBEC

Nu mai amânați din lucruri. Vi se vor ivi situații în săptămâna precizată în care trebuie să funcționați pe principiul acum ori niciodată. Veți observa cum veți avea mai multă motivație decât de obicei.

TAUR

Mulți oameni noi în calea Taurului. Va cunoaște persoane care vor fi o sursă de inspirație și motivație. În plus, lucrurile vor decurge bine și pe plan financiar. Vi se va permite să evoluați așa cum ați visat.

GEMENI

Gemenii vor avea o revelație. Va fi o perioadă în care își vor da seama de anumite lucruri din viața lor. Sentimentele vor fi unele de conștientizare, dar și de recunoștință. Oameni de valoare se vor ivi în calea voastră.

RAC

Racii vor observa lucruri pe care nu le-au văzut până în prezent. Pluto nu le va permite să mai creadă ceva care nu are legătură cu realitatea. Dacă aveți un prieten fals și vă aflați sub acest semn zodiacal, Universul s-ar putea să vă demonstreze contrariul.

LEU

Saturn și Neptun vor provoca niște evenimente ciudate. S-ar putea să vă simțiți rău din senin sau ați putea avea tot felul de tulburări pe care nu le veți înțelege sub nicio formă. O perioadă în care vă curățați din punct de vedere karmic.

FECIOARĂ

O perioadă destul de importantă, în care veți câștiga mai mult și vă veți face remarcați. Se poate spune că vă găsiți direcția în viață. Veți avea o forță nemaipomenită și de a face o schimbare extraordinară.

BALANȚĂ

Veți primi mesaje de mare forță, care trebuie tratate cu mare responsabilitate, pentru că nu sunt trimise deloc în mod întâmplător. Ele vorbesc despre o realitate pe care voi nu o percepeți.

SCORPION

Planeta guvernatoare vă va favoriza. Jupiterul va face aspecte superbe cu Neptunul și cu Luna. Scorpionii trebuie să se pregătească de schimbări importante, care îi vor scoate din zona de confort.

SĂGETĂTOR

Veți ieși în evidență fără voia voastră. Culoarele pe care le veți parcurge sunt foarte interesante. Nu mai acceptați să pierdeți vremea și treceți la acțiune. Nu mai pierdeți vremea cu oameni neproductivi.

CAPRICORN

Veți relaționa cu oameni de încredere, foarte dragi vouă. Trebuie să alegeți cum vă poziționați față de aceștia și față de oamenii care se vor ivi în calea voastră de acum încolo. Lucruri minunate se vor întâmpla.

VĂRSĂTOR

Vărsătorul va simți multă putere uraniană. Este momentul celor care știu să speculeze relații cu persoane cu care au aceleași preocupări și cu care sunt pe aceeași lungime de undă. Nu doar puterea financiară este cea care face legea.

PEȘTI

Peștii trebuie să-și dedice timp visurilor lor. Este necesar să se ocupe de domeniile pe care le-au lăsat în urmă și care îi pot aduce pe calea succesului. Peștii vor realiza multe lucruri dacă se vor pune pe treabă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.