Fotografii adorabile cu fiul lui Laurențiu Reghecampf! Liam a împlinit doi ani: Cum l-au sărbătorit antrenorul și Corina Caciuc

0

Cu mai bine de doi ani în urmă, într-un moment tumultuos marcat de anunțul divorțului său de Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a dezvăluit publicului că trăiește o poveste de dragoste alături de tânăra Corina Caciuc, care se afla deja în stadiul avansat al unei sarcini.

De atunci, evenimentele din viața privată a partenerului său au devenit subiect de interes pentru tabloide, generând un val de controverse și reacții neașteptate din partea fostei sale soții, Anamaria Prodan. Aceasta din urmă nu s-a sfiit să aducă acuzații serioase, inclusiv acuzația că Reghecampf ar fi avut o relație extraconjugală, culminând cu un incident public în care cei doi s-au confruntat fizic pe străzi, moment care a fost înregistrat și distribuit pe platformele de socializare.

În decursul timpului, Reghecampf și Caciuc au întemeiat o familie, aducând pe lume încă un copil, în timp ce Anamaria Prodan și-a continuat viața alături de boxerul Ronald Gavril, care de curând a participat la o gală de box la Craiova.

În data de 19 mai 2024, Laurențiu Reghecampf, fostul antrenor fără echipă în prezent, a împărtășit o imagine pe contul său de Instagram, dezvăluind fanilor modul în care a sărbătorit al doilea an de viață al micuțului Liam, primul său băiat cu Corina Caciuc. Mesajul său, „La mulți ani, iubitul meu Liam”, însoțea o fotografie în care apăreau și Caciuc și care a strâns în câteva ore aproape 10.000 de aprecieri și sute de comentarii din partea comunității online.

Reacțiile nu au întârziat să apară, complimentând frumusețea și povestea impresionantă a copilului, în timp ce admiratorii au transmis urări de fericire și bucurie pentru familia Reghecampf-Caciuc. Asiana Peng, partenera lui Luca, fiul cel mare al lui Reghecampf, a fost prezentă și ea la petrecerea organizată în pădure, iar aceasta a distribuit o imagine cu Liam pe contul său de Instagram, completând atmosfera de sărbătoare și bucurie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.