Valoarea voucherelor de alimente este în creștere. Află de când se va majora suma alocată

0

Pensionarii cu venituri reduse vor continua să beneficieze de sprijinul guvernamental și în anul viitor, în ceea ce privește achiziționarea alimentelor, conform declarațiilor Ministrului Fondurilor Europene, Adrian Caciu, făcute într-un interviu special la Romania TV. De asemenea, profesorii vor primi sume suplimentare în luna octombrie, recompensându-le eforturile în educație.

În luna octombrie, profesorii vor fi recompensați cu o primă de 1.500 de lei, în timp ce personalul auxiliar va primi o primă de 500 de lei. Aceste sume vor fi transferate pe cardurile profesorilor între 20 și 27 octombrie, demarând astfel un program care va continua până în 2027.b

Valoarea voucherelelor destinate alimentelor va fi majorată la 1.500 de lei. Această sumă suplimentară va fi acordată în luna octombrie și va beneficia aproximativ 2,5 milioane de beneficiari. Această inițiativă va fi menținută și în 2024, cu alocări lunare în octombrie și decembrie.

În concluzie, pensionarii cu venituri mici vor continua să primească vouchere pentru alimente, profesorii vor beneficia de prime suplimentare în luna octombrie, iar valoarea voucherelelor destinate alimentelor va crește la 1.500 de lei. Aceste măsuri vor fi disponibile pentru milioane de români, consolidând astfel angajamentele guvernamentale.

Transferul sumelor de bani pe cardurile participanților se va efectua între 20 și 27 octombrie, în cadrul noului program care va fi implementat până în 2027, conform discuțiilor cu personalul din învățământ.

În plus, voucherele destinate achiziționării de alimente vor înregistra o majorare, ajungând la suma de 1.500 de lei. Aceste fonduri suplimentare vor fi disponibile în curând pentru cetățenii români.

Ministrul Fondurilor Europene a anunțat și alte acțiuni menite să ajute grupurile sociale cele mai vulnerabile, subliniind importanța lor în societate.

Prin aceste măsuri, Guvernul urmărește să ofere sprijin suplimentar acestor grupuri și să creeze un mediu favorabil pentru activitățile lor, contribuind astfel la creșterea nivelului de trai al românilor și la îmbunătățirea condițiilor de viață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.