Leonard Doroftei a revenit!

0

Leonard Doroftei a plecat din România și, la cinci ani distanță de la acel moment, a revenit cu un gând clar. Vrea să se întoarcă în țara noastră.

Leonard Doroftei (54 de ani) este plecat din România deja de cinci ani. Fostul campion mondial și-a luat familia și s-au stabilit în Canada, forțat de faptul că a fost nevoit să închidă restaurantul pe care îl deținea în Ploiești.

„Aveam nevoie să mă trezesc, aveam nevoie de un șoc. Nu mi-au ajuns câți pumni am luat, mai trebuia un șoc. Am avut de ales între București și Canada și familia mea a ales Canada.

Până la urmă a ieșit bine. Deocamdată suntem în prospect. Am venit să luăm o gură mare de aer din România” a afirmat Leonard Doroftei, conform Antena 3 CNN.

Leonard Doroftei a ales să plece din România pentru că a simțit că trebuie să fac o schimbare în viața sa, nemulțumit fiind de cum era perceput în țara noastră.

Pe de altă parte, fostul campion mondial a recunoscut că viața în Canada nu este deloc ușoară, dar și că se gândește să se întoarcă în România.

„Lucrez de luni până luni, fără pauză (n.r. este antrenor de box în Canada). Câștig cam 5.000-6.000 de dolari canadieni (3400-4000 de euro). Am avut nevoie de o schimbare. Nu mă regăseam, tot ce făceam era împotriva mea. Am stat de vorbă cu niște ziariști și a doua zi au scris că sunt cerșetor. Sau impostor. Titlul a fost groaznic, toată lumea a început să mă facă cerșetor. E dureros, e urât.

Nu am cerșit nimic. Nu mai îmi găseam locul absolut deloc. M-a tras în jos locul acasă. Viața pe care am dus-o, de uzură, m-a obosit. Nimic nu se mai lega. Devenisem băiatul rău, dar eu n-am făcut rău nimănui.

A trebuit să fac o schimbare, dar decizia a fost rea, le-am schimbat iar viața copiilor, i-am dus în altă lume. Doar că ei mă iubesc, suntem o familie și au înțeles. O perioadă, probabil. Va trebui să iau o decizie cât de curând”, a mărturisit Leonard Doroftei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.