Cătălin Scărlătescu, dat afară cu scandal dintr-un restaurant: “Mi-am luat o scatoalcă şi două picioare-n…

0

Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei mai cunoscuți chefi din România, a trecut prin momente dificile înainte de a ajunge în vârful industriei culinare. Într-un interviu recent, acesta a povestit cum, la începutul carierei, a fost concediat dintr-un restaurant din Germania după ce a încercat să își impresioneze șefii și a eșuat.

Scărlătescu a relatat că drumul său către succes nu a fost unul ușor. A început de la spălatul vaselor și, datorită muncii și ambiției sale, a devenit unul dintre cei mai buni bucătari. În primele sale zile de muncă la un restaurant din Germania, acesta a avut parte de o întâmplare neplăcută care l-a marcat profund.

Într-o zi, când doi bucătari erau absenți, șeful i-a cerut să pregătească un sos bechamel. Scărlătescu a făcut o greșeală majoră și, în loc să impresioneze, a fost concediat pe loc. Acesta își amintește că a mers prin ploaie până la o altă localitate, unde a intrat într-o librărie și a găsit o carte de gătit care explica pas cu pas rețeta corectă pentru sosul bechamel.

Pe lângă cariera sa în bucătărie, Cătălin Scărlătescu se bucură de succes și pe micile ecrane, fiind parte din juriul unui show culinar alături de Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Deși au deseori opinii divergente, reușesc să mențină o relație profesională și să facă distincția între muncă și viața personală.

Sorin Bontea a declarat că, deși au conflicte ocazionale pe platoul de filmare, acestea rămân acolo și nu afectează relațiile lor din afara emisiunii. Acesta a subliniat că nu poartă ranchiună și nu au resentimente unul față de celălalt, asigurând astfel un mediu de lucru productiv și armonios.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here