Cum S-A Afișat Cristina Bâtlan La 50 De Ani.

0

Cristina Bâtlan a surprins comunitatea online printr-o postare autentică, renunțând la machiaj și dezvăluind că trece printr-o perioadă dificilă.

Cunoscuta femeie de afaceri, care a sărbătorit 50 de ani pe 28 aprilie, pare să reflecte oboseala provocată de eforturile constante.

Fără a se mai ascunde în spatele aspectului mereu impecabil, investitoarea din “Imperiul Leilor” și proprietara unui renumit brand de încălțăminte din România a ales să arate lumii realitatea ei, fără artificii.

Cristina Bâtlan, fără make-up sau filtre la 50 de ani

“Fără energie, fără make-up, fără camere… pur și simplu obosită. Așa sunt eu acum. Chiar și atunci când te crezi de fier sau bine antrenat te prinde oboseala.”

“Mie, de obicei primăvara îmi dă energie, însă acum simt că am nevoie de o doză mare de somn și de susținerea voastră”, a scris Cristina Bâtlan pe Instagram, unde a postat și câteva imagini în care apare complet nemachiată.

Cu toate că este una dintre cele mai bogate femei din țară și remarcabilă pentru activitățile sale filantropice, Cristina Bâtlan a mărturisit că se simte extrem de obosită și că apreciază sprijinul comunității online.

Această inițiativă a stârnit reacții pozitive, admiratorii săi trimitându-i mesaje de susținere și apreciere.

Internauții au fost impresionați de sinceritatea cu care Cristina Bâtlan a ales să-și prezinte starea și au transmis gânduri pozitive într-un moment în care femeia de afaceri pare să se confrunte cu epuizarea.

Femeia de afaceri a primit numeroase mesaje de susținere și apreciere.

“La cât de multă energie oferi prin tot ceea ce faci și creezi este de înțeles. Ești minunată”, a scris o persoană pe rețeaua de socializare.

„Foarte curajoasă postare, arătați foarte bine oricum, însă mi se pare așa un mare act să te arăți reală. Astfel foarte multe femei văd că e normal să nu fii întotdeauna perfecțiune, cu filtre, machiaj, etc. Bravo, doamnă!”, i-a transmis un alt internaut. „Arătați impecabil și fără farduri sau modificări estetice, clar că câteodată oboseala ne atinge pe toți”, a scris altcineva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.