Larisa Popa Părăsește Taverna Racilor! Fosta Manageră, Om De Încredere Al Lui Pescobar, Dezvăluie Motivele Demisiei După 7 Ani De Colaborare

0

Larisa Popa, fosta manageră de la Taverna Racilor, afacerea lui Paul Nicolau Pescobar, și-a anunțat recent demisia după 7 ani petrecuți în slujba patronului. Speculațiile privind plecarea ei au apărut la finalul anului trecut, însă abia acum a confirmat că nu mai lucrează pentru Pescobar de trei săptămâni.

Zvonurile despre întreruperea colaborării dintre Larisa Popa și Paul Nicolau Pescobar au circulat intens în mediul online în ultima perioadă. Deși cei doi au dezvăluit că îi leagă o prietenie de peste 7 ani, iar Larisa a fost considerată de Pescobar ca fiind omul de încredere al afacerii sale, fosta manageră a dezvăluit că a luat decizia de a pleca pentru a se dedica altor oportunități profesionale.

Într-o postare pe TikTok, Larisa a mărturisit că nu mai lucrează la Taverna Racilor de trei săptămâni și că este recunoscătoare pentru experiența trăită alături de Pescobar. Tânăra a subliniat că a fost mândră de rolul său în afacerea patronului, dar este acum pregătită să accepte noi provocări și oportunități în cariera sa profesională.

„Am fost cea mai tare manageră de la Pescobar, corect. Nu mai lucrez la Pescobar, acum întrebările o să tot curgă. În ianuarie m-ați tot întrebat pentru că am avut o perioadă în care nu am apărut pe TikTok și atunci toată lumea avea suspiciuni vis-a-vis de ce n-am mai apărut. Toată lumea mă întreba dacă mai lucrez. Da, în ianuarie în continuare lucram, am trei săptămâni de când nu mai lucrez. Momentan nu muncesc, nu spun un ”nu” următoarelor oportunități care o să vină în viața mea, dar cu siguranță voi face o alegere sau voi lua o decizie la momentul potrivit”, a declarat Larisa Popa.

Astfel, Larisa Popa și-a luat mâna de pe afacerea lui Pescobar pentru a se dedica unor noi provocări profesionale și pentru a explora alte oportunități în cariera sa. Anunțul ei vine după o perioadă în care zvonurile privind plecarea ei de la Taverna Racilor au fost în centrul atenției, iar acum fosta manageră a clarificat situația și a transmis că este deschisă unor noi începuturi în viața sa profesională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.