Nou cutremur în ziua de Florii, în România. Unde s-a simțit seismul

0

Conform INCDFP, a avut loc un nou cutremur în ziua de Florii, în România, specialiștii precizând și unde s-a simțit seismul.

Nou cutremur în ziua de Florii, în România

Din păcate, cel puțin pentru locuitorii din zona epicentrului, ziua de azi nu a început bine. INCDFP anunță un nou cutremur în România, având o intensitate de 3,3 grade pe scara Richter, și resimțit la o adâncime de 86.2 km.

Zona în care s-a produs acest nou cutremur, la ora 6:43, în această dimineață, a fost Vrancea, mai arată informațiile NCDFP:

„În ziua de 28 Aprilie 2024, la ora 06:43:04 (ora locală a României), s-a produs în ZONA SEISMICĂ VRANCEA, VRANCEA un cutremur slab cu magnitudinea ml 3.3, la adâncimea de 86.2 km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 41km V de Focşani, 67km N de Buzău, 69km E de Sfântu-Gheorghe, 82km E de Braşov, 93km S de Bacău, 95km SV de Bârlad.”, anunță INCDFP.

Pe 27 aprilie au mai fost înregistrate o serie de cutremure în România de mică intensitate.

Tot în această dimineață, la o distanță de peste 3.000 de kilometri, în Eritrea, INCDFP anunță un nou seism, de 5.0 grade pe scara Richter, și resimțit la o adâncime de 10 km, la ora 3:37, în această dimineață, după ora României.

Japonia, din nou lovită de seisme

În cursul zilei de ieri, 27 aprilie, în estul insulei Honshu, de data asta, a avut loc un nou cutremur de 4,8 grade pe scara Richter, la adâncimea de 200.0 km. Un altul, în insulele Java, a avut o intensitate de 6,4 grade, a adâncimea de 500.0 km, foarte aproape de insula Bonin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.